3b

Tânără, frumoasă, talentată, designerul brandului Businka exclusive accesories – Cristina Covali prezintă colecția sa stilată de accesorii.

«Eu cu o deosebită plăcere vă invit în lumea minunată de bijuterii și accesorii pe care le creez sub numele de Businka exclusive accesorie!

3c

Toate lucrările mele sunt create cu grijă și dragoste. Dvs. procurați nu doar bijuteria, dar, de asemenea, timpul și o parte din suflet. Hand-made este foarte apreciat în toată lumea. E bine, că în fiecare zi, tot mai mulți și mai mulți oameni din țara noastră, fac alegerea în favoarea lucrului manual. Îmi place să lucrez cu diferite materiale, să găsesc noi texturi și să efectuezi lucrări neobișnuite. Fără îndoială, clienții mei — sunt inspirația mea!

Bine să fii domnișoară, e costisitor uneori, dar e bine! În varietate de tendințele modei trebuie să poți găsi ținuta potrivită, ca cel puțin să fii observată și apreciată pe merite. Deci, cum e posibil să arăți armonios, elegant și în același timp, extraordinar și deosebit? Cred că cel mai important lucru este de a alege un accesoriu potrivit! Mai ales, dacă este unic, făcut de mână și cu dragoste …

Printre varietate de accesorii, desigur, vreau să subliniez jante cu flori — cea mai romantică tendință primavară- vara – direct de la prezentările de modă a devenit semn major a tuturor domnișoarelor stilate din lume! Aceste modele devin populare din cauza sezonului fierbinte: culorile aprinse a «florilor» perfect se combină cu garderoba de vară!

Jantă în formă de cocoșar rus, creând iluzia unei coroane de flori pe cap.

3d

O jantă stilată poate infrumuseța orice coafură, și în combinație cu cercei de lux din noua colecție limitată Businka exclusive accesories va deveni accentul principal al ținutei dvs.»

mirnevest.md